STN EN 692 + A1: 2009 (21 0711), Obrábacie a tvárniace stroje. Mechanické lisy. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 692: 2005 + A1: 2009