STN EN 692 + A1: 2009 (21 0711), Obrábacie a tvárniace stroje. Mechanické lisy. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 692: 2005 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 692 z januára 2006 v celom rozsahu. STN EN 692 z januára 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ladislav Brodňan.
Keywords: normy