STN EN 791 + A1: 2009 (27 7991), Vrtné zariadenia. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Zámečník, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 791: 1999 + A1: 2009