STN EN 791 + A1: 2009 (27 7991), Vrtné zariadenia. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Zámečník, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 791: 1999 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 791 z mája 2000 v celom rozsahu. STN EN 791 z mája 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ivan Zámečník. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Norma je nahradená normou STN EN 16228-1 z októbra 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy