STN EN 15194: 2009 (30 9075), Bicykle. Bicykle na elektrický pohon. Bicykle EPAC. - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15194: 2009