STN EN 15194: 2009 (30 9075), Bicykle. Bicykle na elektrický pohon. Bicykle EPAC. - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15194: 2009
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Norma je nahradená normou STN EN 15194 + A1 z apríla v celom rozsahu
Keywords: normy