STN EN 12193: 2009 (36 0071), Svetlo a osvetlenie. Osvetlenie športovísk. - Gašparovský, Dionýz (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12193: 2007