STN EN 12193: 2009 (36 0071), Svetlo a osvetlenie. Osvetlenie športovísk. - Gašparovský, Dionýz; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 108 Svetlo a osvetlenie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12193: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12183 z mája 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dionýz Gašparovský. Technická komisia: TK 108 Svetlo a osvetlenie
Keywords: normy