STN EN 60601-2-2: 2009 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-2 Osobitné požiadavky na bezpečnosť vysokofrekvenčných chirurgických prístrojov - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-2: 2007