STN EN 60601-2-2: 2009 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-2 Osobitné požiadavky na bezpečnosť vysokofrekvenčných chirurgických prístrojov - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-2: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60601-2-2 z októbra 2007 a STN EN 60601-2-2 z júla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy