STN EN 60670-23: 2009 (37 0100), Škatule a úplné kryty na elektrické príslušenstvá pre domácnosť a na podobné pevné elektrické inštalácie Časť 23 Osobitné požiadavky na škatule a úplné kryty umiestnené v podlahe - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60670-23: 2008