STN EN 316: 2009 (49 2602), Drevovláknité dosky. Definícia, triedenie a značky. - Sedliačik, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 316: 2009