STN EN 316: 2009 (49 2602), Drevovláknité dosky. Definícia, triedenie a značky. - Sedliačik, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 316: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 316 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Sedliačik. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy