STN EN 13353: 2009 (49 2700), Dosky z rastlého dreva (SWP). Požiadavky. - Sedliačik, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou europskej normy EN 13353: 2008