STN EN 13353: 2009 (49 2700), Dosky z rastlého dreva (SWP). Požiadavky. - Sedliačik, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou europskej normy EN 13353: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13353 z januára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Sedliačik. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN 13353 + A1 z októbra 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy