STN EN ISO 1924-2: 2009 (50 0340), Papier a lepenka. Určenie ťahových vlastností Časť 2 Metóda s konštantnou rýchlosťou predlžovania (20 mm/min) (ISO 1924-2: 2008) - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovesnkou verziou európskej normy EN ISO 1924-2: 2008