STN EN ISO 1924-2: 2009 (50 0340), Papier a lepenka. Určenie ťahových vlastností Časť 2 Metóda s konštantnou rýchlosťou predlžovania (20 mm/min) (ISO 1924-2: 2008) - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovesnkou verziou európskej normy EN ISO 1924-2: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 1924-2 z apríla 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy