STN EN ISO 7263: 2009 (50 0352), Papier na zvlnenú vrstvu. Určenie odolnosti proti plošnému zošúvereniu po laboratórnom zvlnení (ISO 7263: 2008). - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7263: 2008