STN EN ISO 7263: 2009 (50 0352), Papier na zvlnenú vrstvu. Určenie odolnosti proti plošnému zošúvereniu po laboratórnom zvlnení (ISO 7263: 2008). - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7263: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 7263 z marca 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy