STN EN 13305: 2009 (65 7210), Asfalty a asfaltové spojivá. Súbor požiadaviek na tvrdé priemyselné asfalty. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13305: 2009