STN EN 13305: 2009 (65 7210), Asfalty a asfaltové spojivá. Súbor požiadaviek na tvrdé priemyselné asfalty. - Šoková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13305: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13305 z januára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Šoková. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Keywords: normy