STN EN 15333-2: 2009 (83 2293), Dýchacie prístroje. Ľahký hadicový potápačský dýchací prístroj s otvoreným okruhom na stlačený vzduch Časť 2 Prístroje s voľným prietokom vzduchu - Taraba, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15333-2: 2009