STN EN 1760-3 + A1: 2009 (83 3314), Bezpečnosť strojov. Ochranné zariadenia reagujúce na tlak Časť 3 Všeobecné zásady navrhovania a skúšania nárazníkov, platní, laniek a podobných zariadení reagujúcich na tlak (Konsolidovaný text) - Masarovičová, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1760-3: 2004 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1760-3 z apríla 2005 v celom rozsahu. STN EN 1760-3 z apríla 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Eva Masarovičová. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Norma je nahradená normou STN EN ISO 13856-3 z augusta 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy