STN EN 1093-1: 2009 (83 3401), Bezpečnosť strojov. Vyhodnotenie emísií nebezpečných látok obsiahnutých vo vzduchu Časť 1 Výber skúšobných metód - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1093-1: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1093-1 z mája 2009, ktorá od 1.5.2009 zrušila STN EN 1093-1 z decembra 2000 v celom rozsahu. STN EN 1093-1 z decembra 2000 sa môže s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy