STN EN 1366-3: 2009 (92 0811), Skúšanie požiarnej odolnosti prevádzkových zariadení Časť 3 Tesnenia prestupov - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1366-3: 2009