STN EN 1366-3: 2009 (92 0811), Skúšanie požiarnej odolnosti prevádzkových zariadení Časť 3 Tesnenia prestupov - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1366-3: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1366-3 z júna 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy