STN EN 15707: 2009 (96 5002), Prehľad tlačových médií. Slovník a požiadavky na služby. - Bílá, Ľudmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15707: 2008