STN EN 15707: 2009 (96 5002), Prehľad tlačových médií. Slovník a požiadavky na služby. - Bílá, Ľudmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15707: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15707 z apríla 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľudmila Bílá.
Keywords: normy