STN EN 61000-4-6/IS1: 2009 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 4-3 Metódy skúšania a merania. Skúška odolnosti proti vyžarovanému vysokofrekvenčnému elektromagnetickému poľu. Interpretačný list 1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Tento interpretačný list k STN EN 61000-4-3: 2007 je slovenskou verziou interpretačného listu EN 61000-4-3: 2006/IS1: 2009