STN EN 60335-2-34/A2: 2009 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-34 Osobitné požiadavky na motorkompresory. Zmena A2 - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-34: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-34: 2002/A2: 2009