STN EN 60335-2-97/A11: 2009 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-97 Osobitné požiadavky na pohony roliet, markíz, žalúzií a podobných zariadení. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-97: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-97: 2006/A11: 2008