STN EN 13445-2/A3: 2009 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 2 Materiály. Zmena A3 - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A3 STN EN 13445-2: 2003 je slovenskou verziou EN 13445-2: 2002/A3: 2009