STN EN 13445-2/A5: 2009 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 2 Materiály. Zmena A5 - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A5 STN EN 13445-2: 2003 je slovenskou verziou EN 13445-2: 2002/A5: 2009
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy