STN EN 13445-4/A5: 2009 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 4 Výroba. Zmena A5 - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A5 STN EN 13445-4: 2003 je slovenskou verziou EN 13445-4: 2002/A5: 2009