STN EN 1990/NA1: 2009 (73 0031), Eurokód. Zásady navrhovania konštrukcií. Národná príloha. - Juhásová, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1990: 2009