STN EN 1990/NA1: 2009 (73 0031), Eurokód. Zásady navrhovania konštrukcií. Národná príloha. - Juhásová, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1990: 2009
Táto norma spolu s STN EN 1990 nahrádza anglickú verziu STN EN 1990 z januára 2004 A STN EN 1990/NA z októbra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Juhásová. Technická komisia: TK 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií
Keywords: normy