STN EN ISO 3822-1/A1: 2009 (73 0536), Akustika. Laboratórne skúšky emisie hluku z armatúr a zariadení používaných vo vodovodných inštaláciách Časť 1 Metóda merania. Zmena A1: Neistota merania (ISO 3822-1: 1999/Amd 1: 2008) - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN ISO 3822-1: 2001 je slovenskou verziou EN ISO 3822-1: 1999/A1: 2008
Spracovateľ: Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy