STN EN ISO 10548: 2004 (64 4005), Uhlíkové vlákna. Stanovenie obsahu apretúry (ISO 10458: 2002). - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 10548: 2003