STN EN ISO 10548: 2004 (64 4005), Uhlíkové vlákna. Stanovenie obsahu apretúry (ISO 10458: 2002). - Nagyová, Margita; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 10548: 2003
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 10548 z januára 2004, ktorá od 1.1.2004 nahradila STN EN ISO 10548 z marca 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Margita Nagyová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Dátum účinnosti opravy normy: august 2009
Keywords: normy