STN EN 437 + A1: 2009 (06 1001), Skúšobné plyny, skúšobné tlaky, kategórie spotrebičov (Konsolidovaný text). - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 113 Doprava a rozvod plynu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 437: 2003 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 437 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 113 Doprava a rozvod plynu
Keywords: normy