STN EN 1591-1 + A1: 2009 (13 1561), Príruby a ich spoje. Pravidlá výpočtu kruhových tesnení prírubových spojov Časť 1 Metóda výpočtu (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1591-1: 2001 + A1: 2009