STN EN 1591-1 + A1: 2009 (13 1561), Príruby a ich spoje. Pravidlá výpočtu kruhových tesnení prírubových spojov Časť 1 Metóda výpočtu (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1591-1: 2001 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1591-1 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Dátum účinnosti opravy normy: december 2010
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2011
Keywords: normy