STN EN 969: 2009 (13 2075), Rúry, tvarovky, príslušenstvo z tvárnej liatiny a ich spájanie na plynové potrubia. Požiadavky a skúšobné metódy. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 969: 2009