STN EN 969: 2009 (13 2075), Rúry, tvarovky, príslušenstvo z tvárnej liatiny a ich spájanie na plynové potrubia. Požiadavky a skúšobné metódy. - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 969: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 969+A1 z júla 2001 v celom rozsahu. STN EN 969+A1 z júla 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do decembra 2010
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy