STN EN ISO 14534: 2009 (19 5024), Očná optika. Kontaktné šošovky a prostriedky na ošetrovanie kontaktných šošoviek. Všeobecné požiadavky (ISO 14534: 2002). - Škamla, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14534: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14534 zo septembra 2003 v celom rozsahu. STN EN ISO 14534 zo septembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 31.3.2010
Spracovateľ: Ján Škamla.
Keywords: normy