STN EN 415-1 + A1: 2009 (26 7600), Bezpečnosť baliacich strojov Časť 1 Terminológia a klasifikácia baliacich strojov a súvisiacich zariadení (Konsolidovaný text) - Chyba, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 415-1: 2000 + A1: 2009