STN EN 415-1 + A1: 2009 (26 7600), Bezpečnosť baliacich strojov Časť 1 Terminológia a klasifikácia baliacich strojov a súvisiacich zariadení (Konsolidovaný text) - Chyba, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 415-1: 2000 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 415-1 z januára 2002 v celom rozsahu. STN EN 415-1 z januára 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Juraj Chyba.
Keywords: normy