STN EN 1398: 2009 (26 9710), Vyrovnávacie mostíky. Bezpečnostné požiadavky. - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1398: 2009