STN EN 1398: 2009 (26 9710), Vyrovnávacie mostíky. Bezpečnostné požiadavky. - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1398: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1398 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy