STN EN 13001-1 + A1: 2009 (27 0043), Bezpečnosť žeriavov. Všeobecný návrh Časť 1 Všeobecné zásady a požiadavky (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13001-1: 2004 + A1: 2009